Stretchframe

Op werkdagen voor 21:30 besteld, binnen 3 werkdagen geleverd

1  m2
17 .
25
5  m2
13 .
43
10  m2
12 .
38
25  m2
11 .
63
50  m2
10 .
88
100  m2
10 .
13
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: Dekostof

Description

Wilt u een Stretchframe met een peesdoek online bestellen? Dan doet u dit natuurlijk bij SpandoekDiscounter.nl! U kunt bij ons namelijk eenvoudig een Stretchframe online maken en bestellen. Het peesdoek is eenvoudig te monteren en te verwisselen op een textielframe. U heeft de keuze uit zes verschillende diktes én is verkrijgbaar met en zonder verlichting.

EEN PASSEND PEESDOEKFRAME VOOR IEDERE LOCATIE

Met een peesdoekframe kunt u eindeloos variëren, waardoor u in iedere vergaderruimte of winkel een nieuwe look creëert. Kiest u bijvoorbeeld voor een peesdoek met een verlicht of onverlicht textielframe? Het peesdoek dat u bij ons online kunt maken én direct kunt bestellen is toepasbaar op zowel wanden als plafonds of juist vrijstaand te gebruiken. Doordat de doeken beschikken over een brandcertificaat, zijn ze daarnaast zowel binnen als buiten te gebruiken. Als u een textielframe met peesdoek online gaat maken en direct gaat bestellen, dan ontvangt u het eindproduct snel in huis.

Een stretchframe direct online maken en bestellen

Kortom, een stretchframe bestelt u eenvoudig online bij dé specialist. Het duurt één tot vijf werkdagen totdat u het textielframe met persdoek in huis hebt. Heeft u vooraf vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook eens ons brede assortiment, bestaande uit onder andere vlaggen met eigen logosierkussens en pvc voor zuilen.


Additional details

Start met bestellen
Een groter formaat frame nodig of een andere kleur? Start een chat met één van onze specialisten.
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2