Peesdoek

Op werkdagen voor 21:30 besteld, de volgende dag geleverd

1  m2
23 .
00
5  m2
17 .
9
10  m2
16 .
5
25  m2
15 .
5
50  m2
14 .
5
100  m2
13 .
5
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: Dekostof

Description

Wilt u een peesdoek online bestellen? Dan doet u dit natuurlijk bij SpandoekDiscounter.nl! U kunt bij ons namelijk eenvoudig een peesdoek online maken en bestellen. Het peesdoek is eenvoudig te monteren en te verwisselen in een textielframe. U heeft de keuze uit zes verschillende doeksoorten én u kunt altijd van uitstraling veranderen.

EEN PASSEND PEESDOEK VOOR IEDERE LOCATIE

Een peesdoek is een doek met een platte, siliconen pees, die u eenvoudig rondom een textielframe spant. Met een peesdoekframe kunt u eindeloos variëren, waardoor u in iedere vergaderruimte of winkel een nieuwe look creëert. Doordat de doeken beschikken over een brandcertificaat, zijn ze daarnaast zowel binnen als buiten te gebruiken. Als u een peesdoek online gaat maken en direct gaat bestellen, dan ontvangt u het eindproduct snel in huis.

Een peesdoek direct online maken en bestellen

Kortom, een peesdoek bestelt u eenvoudig online bij dé specialist. Het duurt één tot vijf werkdagen totdat u het doek in huis hebt. Heeft u vooraf vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook eens ons brede assortiment, bestaande uit onder andere vlaggen met eigen logosierkussens en pvc voor zuilen.

Additional details

Start met bestellen
Vul hier de buitenmaat van het frame in.
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2