Spandoekframe

Op werkdagen voor 21:30 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd

Stel je product samen om jouw prijs te berekenen.

Description

Een spandoek en frames vindt u gegarandeerd bij SpandoekDiscounter.nl! Het spandoekframe op maat configureert u eenvoudig online. U vult de gewenste formaten in én kiest indien gewenst het materiaal, zoals een meshdoek. U kunt rekenen op een snelle levering, want u ontvangt het gewenste product binnen vijf werkdagen al in huis. Zo heeft u het altijd op tijd binnen voor het komende evenement.

KIES VOOR EEN SPANDOEK MET ACCESSOIRES EN FRAMES

Om een spandoekframe te kopen zit u goed bij dé specialist. U configureert bij ons namelijk eenvoudig online uw spandoekframe op maat, waardoor het eindproduct altijd volledig aan uw wensen voldoet. Daarnaast schaft u altijd de gewenste accessoires aan. Zo kiest u bijvoorbeeld voor diverse spandoekhaken, waaronder zwanenhalsrekkers, spanners met spinhaken of handysticks. Welke accessoires u ook gaat kopen, het doek is altijd eenvoudig te monteren op uw spandoekframe.

Kies voor een spandoekframe op maat of bekijk ons andere producten

Heeft u interesse in spandoek en frames? Dan doet u er zeker goed aan om een spandoekframe op maat te kopen bij dé specialist! Wist u dat wij een zeer breed assortiment aanbieden? Zo laat u onder andere ook parasols of banners voor buiten bedrukken. Indien u vragen heeft voordat u het spandoekframe gaat kopen, neemt u eenvoudig contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om u van meer informatie te voorzien over het spandoek en de frames.

Additional details

Start met bestellen
Vul de binnenmaat van het frame in. Klik onderaan deze pagina na het samenstellen van jouw product op 'aanleverspecificaties' om het formaat van jouw doek te bepalen.
cm
cm
st
Totaal:  0,3 m2