Pvc zuil bedrukken

Spandoeken op maat

Breed assortiment

Snelle levering

Als u uw foto’s, ontwerpen of logo op pvc of een zuil wilt laten bedrukken, dan zorgt u voor een échte blikvanger. We zorgen ervoor dat de gewenste print tot in detail is afgewerkt. Bij SpandoekDiscounter.nl ontvangt u daarom altijd een banner of spandoek van uitstekende kwaliteit. U ontvangt de producten snel in huis, want u kunt rekenen op een levertijd van maximaal vijf werkdagen.

Geïnteresseerd in onze PVC doek?

PVC TOEVOEGEN AAN EEN ZUIL: LAAT DIT MATERIAAL BIJ ONS BEDRUKKEN


Pvc is een zeer sterk materiaal waarmee u eenvoudig een zeil kunt laten bedrukken voor iedere zuil. Dit materiaal is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Dit komt doordat onze doeken gecertificeerd zijn volgens de Duitse brandpreventieklasse B1. Het wordt daardoor voornamelijk gebruikt als reclamedoek of als gepersonaliseerd spandoek. Om welke reden u ook pvc wilt laten bedrukken op een zuil; de print wordt prachtig weergeven en de kleuren zullen niet vervagen. In ons assortiment vindt u daarnaast handige accessoires waarmee u de doeken eenvoudig vastzet.

Neem contact met ons op voor meer informatie


Door een zeil van pvc te laten bedrukken, laat u iedere zuil opvallen in de grijze massa! Wist u dat we een zeer breed assortiment bieden? Zo vindt u bij ons ook doeken voor uw hekwerkspandoekframes en sierkussens. Wenst u voorafgaand aan uw bestelling meer informatie over de mogelijkheden? Ons team staat voor u klaar! Neem contact met ons op door te bellen naar 085 44 44 240 of door een e-mail te sturen naar studio@print4sign.nl. Laat pvc bedrukken en tover iedere zuil om!