We hebben een nieuwe website!

Doek voor hekwerk

Met een doek voor uw hekwerk zorgt u voor afscherming. Maak een keuze uit het brede aanbod van SpandoekDiscounter.nl. U kunt zo altijd rekenen op een product van uitstekende kwaliteit. Daarnaast ontvangt u het doek binnen één tot vijf werkdagen in huis, waardoor u het snel voor het hekwerk kunt spannen.


Filters

Subcategorieen , active

Dranghekdoek

Enkel- of dubbelzijdig model

Speakerdoek

Wind- en geluiddoorlatend doek

Steigerdoek

XL spandoek voor bouwsteigers

Bouw hekwerk doek

Voor standaard formaat bouwhekken

UW DOEK VOOR HEKWERK: KIES UIT DIVERSE MATERIALEN

Wilt u een parcours uitzetten of mensen op afstand houden? Of zoekt u afscherming voor uw bouwproject? Wat uw doeleinde ook is, met een doek voor het herwerkt valt u gegarandeerd op in de grijze massa! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw logo op het doek te laten drukken, waardoor het hekwerk een échte blikvanger wordt. U maakt de keuze uit diverse materialen, waaronder:

  • Flag: glanzend

  • Banner 510: zwaarder pvc-doek

  • Mesh: luchtdoorlatend materiaal

  • ProPes FR of ProPes Outdoor: licht polyestermateriaal met matte uitstraling

Door de uitstekende kwaliteit zijn de doeken zowel binnen als buiten te gebruiken. Laat bijvoorbeeld belevingsfoto’s, uitleg over de bouwstadia of andere informatie op het doek voor het hekwerk drukken. De doeken zijn overal makkelijk te monteren door middel van de handige spandoekaccessoires!

Bekijk ons brede assortiment

Kortom, als u een spandoek op maat wilt laten maken, dan schakelt u natuurlijk de hulp in van dé specialist. U vindt bij ons echt niet alleen spandoeken, maar ook beachvlaggen met logoroll-up banners en vlaggen met uw logo. Wenst u vooraf meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 44 44 240 of door een e-mail te sturen naar studio@xpressing.nl.