Dranghekdoek

Op werkdagen voor 21:30 besteld, de volgende dag geleverd

1  m2
11 .
25
10  m2
10 .
8
25  m2
10 .
43
50  m2
10 .
05
100  m2
9 .
75
250  m2
8 .
99
Bekijk prijslijst
Vanafprijs voor: Banner 510

Description

Als u uw dranghek wilt versieren met een spandoek, dan kunt u terecht bij SpandoekDiscounter.nl! We bieden een uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogstaande doeken aan, waarmee u opvalt in de grijze massa. U zit bij ons goed voor een mooi spandoek op maat.

EEN DRANGHEK MET SPANDOEK: KIES UW EIGEN MATERIAAL

Als u een parcours wilt uitzetten of mensen wilt buitenhouden, dan is een dranghek mét spandoek een uitstekend idee. Hiermee zorgt u ervoor dat uw boodschap of logo opvalt. Doeken voor hekwerk bieden een effectief podium voor de buitenreclame voor uw evenement. Wanneer u een spandoek voor een dranghek gaat bestellen, kiest u uit diverse materialen:

  • Banner 510

  • Non-woven stich

  • ProPes Fr

  • Propes Outdoor

De dranghekdoeken zijn in twee varianten leverbaar: enkelzijdig of dubbelzijdig geprint. De enkelzijdige variant is voorzien van ringen van 30 centimeter voor bevestiging aan één zijde. Het dubbelzijdige doek is aan beide kanten van het dranghek zichtbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u een spandoek voor uw dranghek bij ons bestelt, ontvangt u altijd producten van uitstekende kwaliteit. Dat geldt voor al onze producten, zoals framestafelkleden en spandoekhaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!

Additional details

Start met bestellen
st