Xpressing B.V.
Xpressing B.V.
Tolweg 1
1911 MN Uitgeest
085 44 44 240 - studio@xpressing.nl

 

Méér dan alleen spandoeken

Banner voor buiten kopen

✔ Spandoeken op maat

✔ Breed assortiment

✔ Snelle levering

Een banner voor buiten kopen doet u bij SpandoekDiscounter.nl! We bieden namelijk spandoeken en andere producten op maat. U kunt hierbij rekenen op een snelle levering, want binnen vijf werkdagen heeft u het product in huis. Zo heeft u alles op tijd binnen voor het opkomende evenement. Kiest u voor een beursbanner, een roll-up banner of een L-banner?

Geïnteresseerd in onze doeken voor buiten?

DIRECT BESTELLEN!

Een banner voor buiten kopen: materiaal dat waterbestendig is


Als u een banner voor buiten gaat kopen, dan is het natuurlijk handig als de stof waterbestendig is. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw boodschap op de banner goed overkomt én dat u professionaliteit uitstraalt. Daarom kiest u bij ons voor diverse materialen, waaronder vlag en decotex. Dankzij de matte uitstraling van de banners, zijn ze goed te gebruiken in combinatie met spotlights. U zet de banner voor buiten ook goed vast door de bijpassende accessoires te kopen. Kiest u bijvoorbeeld voor zwanenhals-rekkers of tiewraps? Zo zorgt u voor een nette en professionele uitstraling op ieder evenement!

Stel gerust uw vragen aan ons specialistische team


Door een banner voor buiten te kopen, zorgt u ervoor dat iedere boodschap op de juiste manier overkomt bij de doelgroep! Wist u echter dat we naast banners nog allerlei andere producten verkopen? Zo vindt u bij ons ook spandoekframes, pvc voor een zuil of baniervlaggen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 44 44 240 of door een e-mail te sturen naar studio@xpressing.nl. Ons team staat voor u klaar!

Banner voor buiten kopen - Banner voor buiten kopen
  • Uitgebreid betaalgemak: