Xpressing B.V.
Xpressing B.V.
Tolweg 1
1911 MN Uitgeest
085 44 44 240 - studio@xpressing.nl

 

Méér dan alleen spandoeken

Meshdoek kopen

✔ Spandoeken op maat

✔ Breed assortiment

✔ Snelle levering

Wilt u een meshdoek kopen? Bij SpandoekDiscounter.nl kunt u zeker terecht! U kunt bij ons eenvoudig online een meshdoek laten maken en deze daarna veilig bestellen. De producten ontvangt u binnen één tot vijf werkdagen in huis. Zo heeft u alles op tijd binnen en geniet u van kwalitatief hoogstaande producten. Bekijk de productsheet voor meer informatie of configureer gelijk uw doek.

Geïnteresseerd in onze meshdoek?

DIRECT BESTELLEN!

Productbeschrijving

Let op!

·         Wanneer u een meshdoek groter dan 200 x 200 centimeter gaat bestellen, raden we aan om ringen om de 30 centimeter te laten plaatsen.

·         De maximale printbreedte uit één stuk is 492 centimeter.

Wanneer u een meshdoek gaat kopen, geniet u van een pvc-gaasdoek dat lucht- en lichtdoorlatend is. De windbelasting is hierdoor minder en het licht heeft vrijspel. Het heeft namelijk kleine gaatjes en een gaasachtige structuur. De afbeeldingen op de stof zijn echter wel erg opvallend. Daarnaast is de stof waterafstotend en het doek scheurt niet in de wind. Het is daardoor zeer geschikt om buitenshuis te gebruiken. Wanneer u een meshdoek gaat bestellen en laten bewerken met uw logo, is deze ook geschikt als onder andere bouwhekdoek, spandoek of steigerdoek: het heeft namelijk one-way-vision.

Bekijk het assortiment en bestel direct

Als u een meshdoek gaat laten maken en online gaat bestellen, dan ontvangt u altijd een eindproduct van uitstekende kwaliteit. Wist u dat u meer dan alleen een meshdoek bij ons kunt kopen? Zo vindt u ook roll-up banners en spandoekhaken. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie voordat u een meshdoek gaat kopen.

Meshdoek kopen - Meshdoek kopen
  • Uitgebreid betaalgemak: