Xpressing B.V.
Xpressing B.V.
Tolweg 1
1911 MN Uitgeest
085 44 44 240 - studio@xpressing.nl

 

Méér dan alleen spandoeken

Decotex doek

✔ Spandoeken op maat

✔ Breed assortiment

✔ Snelle levering

Wilt u een print laten toevoegen op een decotex doek? Dan schakelt u de hulp in van SpandoekDiscounter.nl! Wij bieden doeken op maat van uitstekende kwaliteit. U ontvangt het eindproduct snel in huis, de levertijd is doorgaans één tot vijf werkdagen. Onze producten beschikken over een brandcertificaat, wat betekent dat ze brandwerend zijn.

Geïnteresseerd in onze doeken?

DIRECT BESTELLEN!

De voordelen van een decotex doek

Een decotex doek is gemaakt van soepel polyester. Het heeft een matte uitstraling en een fijne structuur. Doordat het decotex doek licht absorbeert, zijn alle prints haarscherp en tot in alle details goed te zien. Het product heeft een lange levensduur en is voornamelijk geschikt voor indoorgebruik. Het doek is namelijk niet waterafstotend. De prints worden gedrukt aan de hand van sublimatie. Het decotex doek biedt een maximale printbreedte van 311 centimeter. Verder is het dekostof doek eenvoudig vast te zetten met onze accessoires.

Bekijk ons brede assortiment

Wanneer u een doek van dekostof laat bedrukken, zorgt u ervoor dat uw boodschap of logo goed overkomt. U kunt bij ons kiezen uit een tal aan producten gemaakt van deze stof. Wat dacht u bijvoorbeeld van een peesdoekframe of een beursbanner? U kiest bij ons uit een zeer breed assortiment. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 44 44 240 of door een e-mail te sturen naar studio@xpressing.nl.

Direct contact
Decotex doek - Decotex doek
  • Uitgebreid betaalgemak: