Vlaggen

Beachflags

Onze Beachflags staan bekend als echte blikvangers. Zet Beachflags in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor indoor- en outdoorgebruik. Wij bieden u drie modellen: De StraightFlag is het populaire, langwerpige model. Met de DropFlag heb je een breder oppervlakte en met de WaveFlag val je extra op. Onze Beachflags worden gemaakt van Longlife. Dit heeft als voordeel dat ze langer mee gaan dan Beachflags gemaakt van Flag (vlaggenstof) die omgezoomd is.

Vul jouw Beachflag aan met de accessoires. Er is volop keuze voor elke ondergrond zodat jouw Baechflag altijd fier overeind blijft staan.

Voor de Beachflags dient u onze templates te gebruiken. Die zijn onderaan deze pagina te downloaden.

Baniervlag

Door zijn grote oppervlakte en beweging is de baniervlag ideaal voor het uitdragen van uw boodschap. U heeft een groot oppervlak om deze baniervlaggen te laten bedrukken met uw eigen ontwerp of bedrijfslogo. Baniervlaggen kunnen worden geleverd in twee soorten materialen Flag (standaard stof) en Longlife (een extra sterke stof die niet gezoomd hoeft te worden). Is de baniervlag voor een vlaggenmast met banierhouder? Dan kiest u voor een baniervlag met een tunnel bovenin. De positie van de band en haken aan de zijkant en de kleur van de band (wit of zwart) bepaald u zelf.

Vlaggen hebben een levensduur van 3 tot 4 maanden mits je ze uit de mast haalt bij windkracht 6 en hoger: daar zijn ze niet tegen bestand. Er ontstaat dan schade bij de onderste punt van een vlag. Bij Longlife is dit minder snel dan bij Flag.