Spandoeken

Bij Spandoekdiscounter.nl kunt u snel en eenvoudig uw boodschap extra kracht bijzetten. Wij bieden U drie prijsklassen: Budget, Deluxe en Premium. U kunt kiezen voor diverse materialen in verschillende kwaliteiten: vlaggendoek (zelfde als vlaggenstof), bannerdoek (zeildoek of PVC doek) en meshdoek (gaatjesdoek)

Bekijk ons assortiment.

Spandoek Premium

Bestaande uit PVC-/zeildoek Banner 610 heeft dit product als plus dat het dubbelzijdig bedrukt kan worden, soepel is, waterafstotend, brandwerend en een bovengemiddelde hechting heeft. Dit topproduct is zowel indoor en outdoor toepasbaar voor al uw uitingen.

Spandoek Deluxe

Ons meest populaire spandoek is Spandoek Deluxe. Dit product bestaat uit PVC-/zeildoek Banner 510, wordt alleen enkelzijdig bedrukt en is zeer geschikt voor langdurig gebruik bij o.a.: gevelreclame, bouwdoeken, banieren en backdrops. Wilt u een dubbelzijdig bedrukt spandoek? Kijk dan bij Spandoek Premium.

Spandoek Budget

Wilt u kiezen voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Dan is Spandoek Budget een uitstekende keuze. Dit Spandoek bestaat uit PVC-/zeildoek Banner 400 en is zeer scherp geprijsd. Geschikt voor kort lopende acties en tijdelijk gebruik. Wilt u een langere looptijd dan adviseren wij Spandoek Deluxe.

Spandoek Mesh

Meshdoek is een PVC-doek voorzien van gaatjes, zodat het een gaasachtige structuur heeft. Door deze eigenschap is Meshdoek lucht- en lichtdoorlatend, waardoor de windbelasting minder is en licht vrijspel heeft. Meshdoek heeft een one-way-vision en is daardoor zeer geschikt voor o.a. bouwhekdoek of steigerdoek waarop u bijvoorbeeld alvast het eindresultaat kan laten zien.

Spandoek vlaggenstof

Deze spandoeken worden standaard gemaakt van Flag. Flag is een van de meest toegepaste stof voor vlaggen. Het is een polyester materiaal, brandwerend en is zowel indoor als outdoor te gebruiken. Het spandoek wordt bedrukt met Sublimatiedruk. Dit houdt houdt in dat een digitaal geprinte tekst of afbeelding door middel van een hittepers in de vezel wordt gedrukt. Hierdoor is de opdruk op geen enkele wijze meer te verwijderen.